Home » Algemeen » Thema-avond: Met een arbeidsbeperking weer aan het werk
Algemeen

5 september 2014

Thema-avond: Met een arbeidsbeperking weer aan het werk

Thema-avond: Met een arbeidsbeperking weer aan het werk

NEEDE – Een jobcoach begeleidt werkzoekenden met een arbeidsbeperking bij het zoeken naar ander werk. Op maandag 22 september geven Barbara Reijrink en Frank Dijkmans van a.t.-groep uitleg hierover. A.t.-groep is een kwaliteitsbureau op het gebied van re-integratie en jobcoaching voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een afstand tot de arbeidsmarkt heb je als er sprake is van psychische of lichamelijke beperkingen en bij gedrags- en leerproblemen.

De a.t.-groep werkt nauw samen met het UWV, het bedrijfsleven, gemeentes en zorgorganisaties. Samen met bedrijven worden werkervaringsplekken of banen gecreëerd waarbij wordt gekeken naar de mogelijkheden en niet naar de onmogelijkheden. Heb je een Wajong, WIA of ziektewetuitkering dan is begeleiding mogelijk.
De bijeenkomst van WerkCafé Berkelland wordt op maandag 22 september 2014 gehouden in De Boerderij, Hessenweg 2 in Neede. Inloop vanaf 19:30 uur. Start om 20:00 uur. Gratis toegang.
Meer informatie op www.werkcafeberkelland.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 8 december 2022

    BORCULO – Onder een klein voorbehoud dat er toch weer coronamaatregelen zouden kunnen komen, durft de Stichting Promotie Borculo het aan om de

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

Booking.com