Featured
Septemberfeest

7 september 2014

Overzicht Septemberfeest 2014

Overzicht Septemberfeest 2014

BORCULO – Het jaarlijkse Septemberfeest zit er weer op. Vier dagen activiteiten rondom de tent en vijf dagen kermis. Ondanks enkele vernielingen aan straatversieringen, bleef het volgens de politie rustig in van Borculo.

Dag 1: Woensdag

septemberfeest-wijkspelen-4

Wijkspelen, viswedstrijd en vogelschieten- en gooien voor de jeugd en Vrienden van Borculo Live in de tent. Bekijk alle foto’s van woensdag.

Dag 2: Donderdag

vuurwerk-septemberfeest-borculo-2014

Feestmiddag voor de senioren met The Moodchers Tribute Band en Ria Valk, officiele opening door muziekvereniging Volharding en La Voix Magique, vuurwerkshow, stratenavond met Kaliber, bekendmaking straten, tuinen en objecten, Dansact door Sandy Kandau en verlichtingsroute.

Dag 3: Vrijdag

boegsprietlopen-septemberfeest-2014-borculo-9

Kindermorgen met de Hippe gasten, prijsuitreiking verlichtingsroute, Boegsprietlopen, bedrijvenmiddag met HIKE, verlichtingsroute en HIKE in de tent.

Foto’s prijsuitreiking verlichtingsroute, klik HIER.
Foto’s Boegsprietlopen, klik HIER.

Dag 4: Zaterdag

septemberfeest-optocht-borculo2

Viswedstrijd voor volwassenen, ophalen schutterskoning- en koningin van 2013, vogelschieten- en gooien vanaf 18 jaar, live muziek van HIKE, The Moodchers Tribute Band bij Peters, allegorische optocht, DJ Glenn en verlichtingsroute.

Foto’s optocht, klik HIER.
Foto’s The Moodchers bij Peters, klik HIER.
Foto’s ophalen schutterskoning- en koningin van 2013, klik HIER.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook