Home » Algemeen » Koen Kornegoor neemt voorzittershamer over bij v.v. DEO
Algemeen
Sport

9 september 2014

Koen Kornegoor neemt voorzittershamer over bij v.v. DEO

Koen Kornegoor neemt voorzittershamer over bij v.v. DEO

Op de algemene ledenvergadering van DEO, die maandagavond 8 september plaats vond in de DEO kantine heeft Ronald Schutte na 8 jaar het voorzitterschap van Dijkhoekse voetbalvereniging overgedragen aan Koen Kornegoor.
Tevens werd bekend dat Gerard Grieving heeft aangegeven te stoppen met zijn bestuurlijke functie als wedstrijdsecretaris en opgevolgd wordt door bestuurslid Aline Pot.
Mieke Kornegoor, evenals haar broer Koen nieuw in het DEO bestuur, neemt op haar plaats de taak ‘ledenadmininstratie’ over van Aline Pot.

Zowel Ronald als Gerard hadden reeds een tijd voorafgaand aan de ledenvergadering aangegeven terug te treden uit het bestuur en zich niet meer herkiesbaar te stellen.
De aanwezige leden stemden unaniem in met deze ‘bestuurswissels’.

De nieuwe bestuursleden Koen en Mieke Kornegoor zijn geen onbekenden in de Dijkhoek. Beide zijn namelijk opgegroeid in het buurtschap en hun ouders zijn jarenlang nauw betrokken bij DEO, eerst als actief voeballer/ster en momenteel als vrijwilliger/ster.
Koen Kornegoor (31) voetbalt al sinds zijn jeugdjaren bij DEO en is al een aantal seizoenen vaste waarde in DEO 1. Mieke Kornegoor (24) is sinds vorig seizoen begonnen als voetbalster bij het tweede elftal van de DEO Dames.

Het (vernieuwde) hoofdbestuur bestaat nu uit de volgende personen:
Koen Kornegoor (voorzitter)
Marcel Hulshof (penningmeester)
Aline Pot (wedstrijdsecretaris)
Jannie Stokreef (kantinezaken)
Kirsten Eshuis (bestuurslid)
Mieke Kornegoor (bestuurslid)
Jeroen Franck (jeugdvoorzitter)

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 5 juli 2022

    BORCULO – Twee Borculose restaurants gaan binnenkort samen verder. BK Sushi en Het Vierspan gaan de krachten bundelen. Het Vierspan: “Wij gaan onze

  • 2 juli 2022

    BORCULO – Vandalen hebben vernielingen aangericht op de parkeerplaats bij de Albert Heijn in Borculo. Dit gebeurde afgelopen week in verschillende nachten, zo

  • 2 juli 2022

    BORCULO – Donderdag 9 juni was het de beurt aan de leerlingen van VSO Klein Borculo om een clinic rolstoelbasketbal te volgen van

Booking.com