Home » Algemeen » Nieuwe hoofdsponsors v.v. Reünie
Algemeen
Sport

11 september 2014

Nieuwe hoofdsponsors v.v. Reünie

Nieuwe hoofdsponsors v.v. Reünie

Vanaf het seizoen 2014-2015 beschikt voetbalvereniging Reünie naast Intersport Schuurman en Willems Groep over een derde hoofdsponsor, namelijk “Eggink Administratie en Belastingadviseurs BV”.

Eggink Administratie en Belastingadviseurs staat voor professionaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Het kantoor heeft vestigingen in Eibergen en Borculo. Voor aanvullende informatie over de vormen van dienstverlening verwijzen wij u naar de website www.eggink-administratie.nl.

Bij de start van de competitie op zondag 7 september zijn de contracten met bovengenoemde sponsors ondertekend. V.v. Reünie is daarnaast blij een nieuwe stersponsor te mogen presenteren: “Café en Cafetaria De Hoeksteen”. Daarmee onderstreept ook De Hoeksteen haar betrokkenheid bij de lokale sportvereniging.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com