Featured
Sport

15 september 2014

Sportuitslagen van de week (37)

Sportuitslagen van de week (37)

Volleybal

Afgelopen zaterdag heeft Dames 1 van Kerkemeijer Gemini een eigen 4-kamp gespeeld in Borculo Met DVO, Spiker en Boemerang hebben we ons kunnen meten met drie Regiodivisie teams. De eerste wedstrijd werd met 1-2 verloren van DVO. In de 2e wedstrijd tegen Spiker begon het beter te lopen en werd er gewonnen. De laatste wedstrijd speelden we een hele goede 1e set tegen Boemerang en wisten met 26-24 te winnen. De 2e set ging met 19-25 naar Boemerang. Zaterdag 20 September a.s. beginnen we aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen Rosstars uit Rossum. Aanvang 16.15 uur in sporthal ’t Timpke

Voetbal

Grolse Boys – Sport Haarlo: 1-1
DEO – KSH: 2-2
WVV’34 – v.v. Reünie: 0-2
EGVV – Meddo 3-1
Rietmolen – GSV 6-1

Waterpolo

Schuurman BZC – Polar bears: 5-7 (Waterpolodagen Utrecht)
Schuurman BZC – UZSC. Eindstand: 7-8 (Waterpolodagen Utrecht)
chuurman BZC – GZC Donk Eindstand 11 – 17 (Waterpolodagen Utrecht)

Paardensport

Hamelandse ponyruiters behalen in Ambt-Delden prijzen.
Merle Brinke heeft met haar pony Scrabble heeft 2 B dressuur proeven gereden, ze behaalde in de ene proef 204 punten dit was goed voor een 1e prijs en in de andere proef behaalde ze 197 punten hiermee was ze 3e.
Rosalie ter Woerds behaalde met haar pony Zenya B 2 keer een 2e prijs in het B springen, 1 x in een klassiek parcours en 1 x in een progressief parcours. Beide meisjes komen uit voor de Hamelandse ponyclub.

Wielrennen

Burgemeester Joost van Oostrum is vrijdag Nederlands kampioen geworden bij de NK Wielrennen voor burgemeesters.

Cricket

2e Borkloose cricket match wederom groot succes!

Afgelopen zondag werd er voor het 2e jaar op rij een echte cricket match gespeeld in Borculo. Op het terrein van de Borculose IJsclub streden twee teams, onder de bezielende leiding van de captains Chris Mobbs en Peter van Dijk, om de eeuwige roem.

Dit jaar zelfs onder leiding van twee umpires, Bert Textor en cricket-connaisseur Roel Toussaint die ook de teams kon voorzien van de nodige tips en trucs.

Het in ruime getale aanwezig publiek zag een leuke match, waarbij beide teams ook verbaal tot het randje gingen om elkaar het zo moeilijk mogelijk te maken.

Nadat er de nodige ballen waren “gebowled” en de “batsmen” allen aan bod waren geweest, werd er traditiegetrouw uitgebreid geluncht.

Na afloop van de lunch volgde er nog een tweede inning, waarna de stand kon worden opgemaakt. Eindstand 90-85, waarmee de overwinning en eeuwige roem ging naar de partij van captain Chris Mobbs, wederom de initiator van deze wedstrijd.

Na afloop werd er door het enthousiaste gezelschap spelers nog even nagepraat en geborreld met als belangrijkste conclusie dat dit een jaarlijks terugkerend evenement moet worden.

Volgend jaar zomer zal er opnieuw worden geoefend, waarbij voorlopig de “matchday” is vastgesteld voor de laatste zondag van augustus.

005

cricket

Advertentie:

Booking.com

Lees ook