Home » Algemeen » Kinderkleding- en speelgoedbeurs in De Koppel op vrijdagavond 3 oktober
Algemeen

18 september 2014

Kinderkleding- en speelgoedbeurs in De Koppel op vrijdagavond 3 oktober

Kinderkleding- en speelgoedbeurs in De Koppel op vrijdagavond 3 oktober

Op vrijdagavond 3 oktober organiseert speelotheek Okidoki uit Borculo weer een kinderkleding- en speelgoedbeurs. Van 19:00 tot 20:30 bent u van harte welkom in wijkgebouw ‘De Koppel’, Koningin Julianastraat 37 in Borculo. Tijdens deze beurs zal vooral voorjaarskleding voor kinderen en speelgoed worden verkocht.

Kleding en speelgoed inbrengen voor de verkoop.
Wilt u ook kinderkleding en speelgoed verkopen op de beurs?
Het inleveren van de kleding of het speelgoed kan op donderdag 2 april van 19:00 tot 20:00 of op vrijdag 3 oktober van 9:00 tot 11:00 of van 13:30 tot 14:30 naar wijkgebouw De Koppel.

De verkoopprijs van de kleding en het speelgoed wordt door uzelf bepaald. Van de opbrengst komt 30% ten goede van de speelotheek. Dit gebruiken wij voor de aanschaf van nieuw speelgoed.
Kijk voor alle informatie op www.speelotheekokidoki.nl

Lid worden van de speelotheek
Een lidmaatschap is leuk om cadeau te doen en om te krijgen. Niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor (groot)ouders of gastouders. Zo hebben is er altijd afwisselend speelgoed in huis.

Als lid kunt u één speelgoed en één puzzel lenen voor drie weken. Bevalt het? Dan kan het nog een keer verlengd worden met 3 weken (mits niet gereserveerd). Bevalt het niet? Breng het gewoon de week daarna terug en zoek rustig iets anders uit.
Het assortiment is erg divers voor alle leeftijden. Van Duplo, eenwielers, tot de nieuwste spelcomputers.
Kom eens kijken in wijkgebouw ‘De Koppel’ op vrijdag van 15:30 tot 16:30 en van 18:45 tot 19:45.

Kijk voor alle informatie over de speelotheek op www.speelotheekokidoki.nl
Verdere informatie over de kledingbeurs is te krijgen bij Rikie Gotink. Tel. 0545-274099.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 2 juli 2022

    BORCULO – Vandalen hebben vernielingen aangericht op de parkeerplaats bij de Albert Heijn in Borculo. Dit gebeurde afgelopen week in verschillende nachten, zo

  • 2 juli 2022

    BORCULO – Donderdag 9 juni was het de beurt aan de leerlingen van VSO Klein Borculo om een clinic rolstoelbasketbal te volgen van

  • 2 juli 2022

    BORCULO – Op donderdag 30 juni 2022 werd er een naast culturele activiteiten een sportochtend gehouden door het Zone.college Borculo op verschillende sportlocaties

Booking.com