Algemeen

18 september 2014

Achterhoek Veldtoertocht op zondag 28 september.

Achterhoek Veldtoertocht op zondag 28 september.

Op zondag 28 september organiseert toerclub de Berkelrijders uit Borculo zijn jaarlijkse Rabo Achterhoek Veldtoertocht. Deze veldtoertocht is verrassend, pittig en veelzijdig. De afstanden die de deelnemers kunnen kiezen zijn 35, 50, 65 en 85 km.

De routes zijn wederom op diverse punten vernieuwd t.o.v. vorig jaar. Dankzij de medewerking van diverse landeigenaren kunnen ook dit jaar weer mooie routes worden aangeboden waarvan sommige gedeeltes van deze routes alleen deze dag toegankelijk zijn.
De tocht voert door diverse velden, bossen, zandpaden en beekwallen in de prachtige omgeving van Borculo, Ruurlo, Barchem en Lochem.
In deze tocht zijn ook een aantal mooie klimmetjes opgenomen.

Alle routes zijn volledig bewegwijzerd met pijlen, linten en borden.
Er zijn diverse verzorgingsposten in de route opgenomen voor de nodige vertering. Tevens is er technische ondersteuning en EHBO beschikbaar.
De tocht wordt gehouden onder auspiciën van de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). Deelnemers kunnen zich inschrijven vanaf 08.30 uur bij buitencentrum Kerkemeijer aan de ruurloseweg 51 in Borculo. Dit is tevens de start- en finishplaats. De inschrijving sluit om 09.30 voor de 65 en 85 km en om 10.00 uur voor de 35 en 50km. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro. Leden van de NTFU krijgen op vertoon hun ledenpas 1 euro korting.

Meer info is te vinden op www.achterhoek-veldtoertocht.nl

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook