Home » Algemeen » Tao Chi organiseert een introductieles Medical Qigong
Algemeen

21 september 2014

Tao Chi organiseert een introductieles Medical Qigong

Tao Chi organiseert een introductieles Medical Qigong

Op dinsdag 30 september a.s. organiseert Tao Chi, School voor Oosterse beweginsvormen , een introcuctieles Medical Qigong. Medical Qigong bestaat uit bewegingsoefeningen met een meditatief karakter die de eenwording van lichaam en geest doen ervaren. Dit leidt tot innerlijke rust.

Medical Qigong is bedoeld voor mensen met gebrek aan energie of die moeite hebben met ontspannen en het stimuleert de hersenen. Het verlaagt stress, verbetert de emotionele staat waardoor men zich onder alle omstandigheden beter in zijn/haar kracht voelt staan. Doordat het immuunsysteem wordt versterkt, heeft Qigong een preventieve werking tegen ziekten en verbetert het de gezondheid.

De introductieles wordt gegeven door Jeff Rijke en begint om 19.15 uur op de locatie van Erve Zurel aan de Platvoetsdijk 9-11 in Borculo. De kosten zijn € 5,- per persoon.

Inschrijven kan tot 30 september via Jeff Rijke, 06-54208841 of info@tao-chi.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 8 december 2022

    BORCULO – Onder een klein voorbehoud dat er toch weer coronamaatregelen zouden kunnen komen, durft de Stichting Promotie Borculo het aan om de

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

Booking.com