Home » Algemeen » Foto’s: Koppen bij elkaar tijdens Burendag
Algemeen
Foto's

28 september 2014

Foto’s: Koppen bij elkaar tijdens Burendag

Foto’s: Koppen bij elkaar tijdens Burendag

Het thema van de Burendag was “Koppen bij elkaar”. Vandaag hebben we in wijkgebouw De Koppel te Borculo de nodige koppen bij elkaar gezien. Er zijn veel koffie- en theekopjes leeggedronken tijdens het koffiedrinken met burgemeester Joost van Oostrum en Anjo Bosman en Rudi van de Esschert van Gemeente Belangen.

Tijdens een spel onder begeleiding van Kim Grijzen van BeweegWijs stonden grotere en kleinere kinderen uit de wijk en van Schuurman BZC samen met de burgemeester – in zijn nette pak – gemengd en samenspelend in een veld. Dit ging er vrolijk en sportief aan toe.

Er is intensief gevolleybald met Marene Dimmendaal, Mariëlle Lensink en Diane te Walvaart van het Dames 1 team van Kerkemeijer Gemini.

De huifkar van Jan Bats is een aantal keren vol met kinderen door de wijk gereden.
Speel-o-theek Okidoki heeft een paar nieuwe leden mogen verwelkomen.

Er was een mooie fietsroute uitgezet, die vaker gebruikt gaat worden als er gefietst wordt met familie en/of vrienden.
De harde ondergrond deed geen afbreuk aan de tomeloze inzet van de heren die de aanleg van de jeu de boules baan op zich hebben genomen. Onze dank is groot!
Dit geldt voor iedereen die vandaag de moeite heeft genomen om naar De Koppel te komen en met elkaar Burendag te vieren.

14 oktober om 20 uur faciliteert De Koppeling een thema-avond “Veiligheid” in wijkgebouw De Koppel. Vanwege de donkere dagen die weer naderen vertelt wijkagent Eric Knol deze avond hoe wij omgaan met onze veiligheid in de wijk naar aanleiding van het witte voetjes-project. Daarnaast geeft hij advies over waar je op moet letten als het eerder donker is. Op deze avond gaat hij graag met mensen in gesprek over hoe we niet alleen ons eigen huis veilig houden, maar ook hoe we met elkaar de wijk veilig kunnen houden.

Foto’s:

004

006

008

014

020

025

028

031

035

042

049

055

061

069

094

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 6 juli 2022

    BORCULO – Op woensdag 6 juli hebben de leerlingen van de Heuvelschool uit Borculo een cheque van €500 uit mogen reiken aan stichting

  • 6 juli 2022

    BORCULO – Mevrouw G.H. Ordelman-Heinneman uit Borculo wordt binnenkort 103 jaar. Op dinsdag 19 juli 2022 hoopt ze haar verjaardag te vieren. Mevrouw

  • 6 juli 2022

    HAARLO – Op 9 juli 2022 zal de eerste editie van het nieuwe festival Halfway Hairlow in Haarlo plaatsvinden. Een nieuw festival voor

Booking.com