Home » Algemeen » Gelderse Museumdag op 18 oktober
Algemeen

2 oktober 2014

Gelderse Museumdag op 18 oktober

Gelderse Museumdag op 18 oktober

Op zaterdag 18 oktober is het weer Gelderse museumdag en ook dit jaar doet het boerderijmuseum De Lebbenbrugge, Lebbenbruggedijk in Borculo weer mee. Het thema is “Vind ik leuk”. De toegang is gratis.
Van 11.00 tot 17.00 uur is er voor jong en oud, voor elk wat wils. Voor kinderen zijn er ouderwetse kinderspelen als hoepelen, steltlopen, touwtje springen, touwtrekken, en balgooien. Daarnaast is er een, voor die dag gereduceerde prijs (€ 1,-), boekje te koop waarmee de kinderen een zeer interessante puzzeltocht door het museum kunnen maken. Is de puzzel goed opgelost dan is de beloning een houten tol en het diploma Tolgaarder.
Ook volwassenen mogen hier uiteraard overal aan meedoen, maar voor hen zijn er ook gratis rondleidingen en in het kader van “Maand van de Geschiedenis” worden er oude films over het boerenleven vertoond. Ook hebben we leuke kinderfilms van vroeger.

Verder is er nog t/m 31 oktober de tentoonstelling Ode aan Hendrik Odink.

Ben Tragter
Deugenweerd 17
7271 XR – Borculo
0545-272087

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com