Algemeen

7 oktober 2014

Alzheimer Café Berkelland op 14 oktober

Alzheimer Café Berkelland op 14 oktober

Dinsdagavond 14 oktober a.s. wordt het Alzheimer Café Berkelland gehouden. Het Alzheimer Café vindt plaats in het Grand café van het woonzorgcentrum Careaz J.W.Andriessen, Koppeldijk 40 in Borculo. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. De toegang is gratis, evenals de koffie en de thee. Voor consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd. Aanmelding vooraf is niet nodig.

Het thema van 14 oktober 2014 is:Wie behartigt uw belangen als u dit niet meer zelf kunt?

Deze avond van het Alzheimer Cafe Berkelland wordt verzorgd door notaris Kraayenhof.
Door de ziekte van Alzheimer is het soms moeilijk om de gevolgen van handelingen of beslissingen te overzien. Het kan gaan om zowel de zakelijke kant van uw leven, maar ook om beslissingen rondom de (medische) zorg, verpleging en uw welzijn.

Wie benoemt u als vertrouwenspersoon? Het is belangrijk om zaken te regelen als u daar nog toe in staat bent.
Deze avond legt Notaris Kraayenhof u en uw familie uit wat belangrijk is om samen te regelen en wat er vast gelegd moet worden.

Tijdens de pauze en na afloop kunt u uw ervaringen delen met medebezoekers die in een zelfde situatie zitten en de aanwezige deskundigen kunnen u van informatie voorzien.
U bent van harte welkom.

Wat gebeurt er?
Elke tweede dinsdag van de maand vindt er een Alzheimercafé plaats in Berkelland en wel in Borculo. Het Alzheimercafé is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie en over mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. Dit gebeurt allemaal in een gemoedelijke sfeer.

Zie voor meer informatie de website: www.alzheimer-nederland.nl/achterhoek
of bel met de Alzheimer telefoon van Alzheimer Nederland afdeling Achterhoek : 06- 13514411.Het Alzheimercafé Berkelland is bedoeld voor mensen uit de gemeente Berkelland e.o en wordt georganiseerd door Alzheimer-Nederland Afdeling Achterhoek, Sensire, Livio, Careaz en Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé en GGNet.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook