Home » Algemeen » Man (28) botst op boom bij inhaalmanoeuvre
Algemeen
Featured

8 oktober 2014

Man (28) botst op boom bij inhaalmanoeuvre

Man (28) botst op boom bij inhaalmanoeuvre

BORCULO – Een 28 jarige man uit Ruurlo is woensdag 8 oktober gewond geraakt na een inhaalmanoeuvre op de Wessel van Eylllaan. In tegenstelling tot onze vorige berichtgeving was het geen eenzijdig ongeluk, maar waren er twee auto’s bij betrokken.

Het ongeluk vond omstreeks 17.10 uur plaats. Bij de komst van politie- en ambulancepersoneel werd een gewonde man naast zijn auto aangetroffen. Zijn auto was tegen een boom gebotst en op zijn kant beland.

Uit een eerste onderzoek is gebleken, dat de man uit Ruurlo een voor hem auto inhaalde op het moment dat deze linksaf sloeg. Hierdoor schampte de bestuurder deze auto en botste tegen de boom. De man is met diverse verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. In de andere auto zat een 30-jarige vrouw uit Borculo en zij raakte niet gewond.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com