Algemeen

8 oktober 2014

Zondagmiddagborrel voor 40+ homo- en bi-mannen

Zondagmiddagborrel voor 40+ homo- en bi-mannen

Een nieuw Achterhoeks initiatief is geboren. De zondagmiddagborrel voor de 40+ homo- en biseksuele mannen of voor diegene die zich bij de 40+ers thuis voelt.

In het verleden waren er uitgaansmogelijkheden in de Achterhoek, zoals Café Shans, Café Verkeerd en de Gayclub in Doetinchem en de Roze Uithoek in Winterswijk. Dat dat er niet meer is wordt toch als een gemis gezien, vandaar dit initiatief.

Deze borrel zal plaatsvinden op zondagmiddag 2 november van 15.00 uur tot 18.00 uur op een unieke locatie in het buitengebied van Ruurlo, bij de “Heeren van Ruerle”, Hulshofweg 3, 7261 SL Ruurlo. www.ruerle.nl.
De bijdrage voor deze eerste keer is bewust laag gehouden, namelijk €10,–. Daarvoor krijg je koffie/thee (2x) met gebak en 2 consumpties (fris, bier of wijn). De overige consumpties kunnen ter plekke worden afgerekend.
Voor deze zondagmiddagborrel moet je je wel van te voren opgeven. Na de opgave per mail krijg je de nadere informatie over de betaling etc. De aanmelding geldt pas als ook de betaling binnen is. Aanmelden door middel van een mail met je naam, je telefoonnummer en het aantal deelnemers te sturen naar zmbplus@gmail.com
Aanmelden kan niet bij de Heeren van Ruerle zelf.

Wij gaan er van uit dat dit een succes zal worden, daarom staat er een tweede keer gepland voor januari. Als je op 2 november niet kunt maar wel op de hoogte blijven van een volgende keer stuur dan ook even een mailtje. Dan krijg je tzt een uitnodiging. We gaan op 2 november ook peilen of er behoefte is aan een activiteit tijdens de zondagmiddagborrel.
Nog vragen, bel Gerard 06-30047398

De initiatiefnemers;
Gerard Wielakker, Doetinchem.
Rob Ansink, Winterswijk.
Wim Geurink, Ruurlo.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook