Home » Algemeen » Bijzondere dienst in de Joriskerk
Algemeen

8 oktober 2014

Bijzondere dienst in de Joriskerk

Bijzondere dienst in de Joriskerk

Zondag 19 oktober a.s. is er om 10.00 uur een bijzondere dienst in de Joriskerk te Borculo. Wat maakt deze dienst zo bijzonder? Het is een dienst voor iedereen, samen anders. Wat wordt er anders gedaan? Laat u/je verrassen.

Ds. Co Janssen gaat voor in deze dienst die als thema heeft: “vieren en verbinden”. De samenzang wordt begeleid door organist Klaas van Marle.

Maar dat is nog niet alles. Pianist Eelco Schuijl en zangeres Anja den Bakker, die samen het Duo Buitengewoon vormen, verlenen hun medewerking aan deze dienst. Wat maakt dit duo zo buitengewoon? Zij maken muziek in de puurste vorm. Het pianospel van Eelco is speels, zeer creatief en licht, een ware streling voor het oor. De stem van Anja is warm en zuiver en kan je in het hart raken. Kom luisteren en genieten.

Na afloop van de dienst kan onder het genot van een kopje koffie of thee nagepraat worden over deze bijzondere dienst. Tot ziens op 19 oktober in de Joriskerk!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com