Home » Algemeen » Tips over veiligheid tijdens thema-avond
Algemeen

10 oktober 2014

Tips over veiligheid tijdens thema-avond

Tips over veiligheid tijdens thema-avond

14 oktober om 20.00 uur faciliteert De Koppeling een thema-avond over “Veiligheid” in wijkgebouw De Koppel te Borculo. Op deze avond gaat wijkagent Eric Knol graag met mensen in gesprek over hoe we niet alleen ons eigen huis veilig houden, maar ook hoe wij met elkaar de wijk veilig kunnen houden.

Voor het witte voetjes-project is Eric Knol samen met collega’s en een paar mensen van De Koppeling de wijk in gegaan om te kijken hoe zorgvuldig mensen met hun spullen omgaan.

Bent u benieuwd naar de uitkomst of heeft u een wit voetje gehaald? Komt u dan naar deze avond. Daarnaast geeft Eric Knol tips omtrent veiligheid nu het eerder donker wordt.

Wijk De Koppel is als uitgangspunt genomen, maar deze avond is voor iedereen toegankelijk die zich betrokken voelt bij de wijk of die het thema “Veiligheid” van belang vindt.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 8 december 2022

    BORCULO – Onder een klein voorbehoud dat er toch weer coronamaatregelen zouden kunnen komen, durft de Stichting Promotie Borculo het aan om de

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

Booking.com