Algemeen

10 oktober 2014

Jaarlijkse prijsuitreiking door Groei en Bloei

Jaarlijkse prijsuitreiking door Groei en Bloei

De keurmeesters van de Berkellandse afdeling van Groei en Bloei hebben hun jaarlijkse tuinkeuringen erop zitten.
In het voorjaar, de zomer en het najaar zijn alle voortuinen in Borculo gekeurd door de keurmeesters. De tuinen worden drie keer door twee verschillende keurmeesters bezocht. Zij beoordelen de tuinen op verschillende onderdelen, o.a. het plantenassortiment, het onderhoud en de opbouw van de tuin.

De jaarlijkse prijsuitreiking vindt plaats op maandag 13 oktober 2014 in zaal “ Peters” Steenstraat 7 in Borculo. De avond begint om 19.30 uur.

De voorzitter van de Berkellandse Groei- en Bloeiafdeling, Jan Schravesande, zal de prijzen uitreiken. Hierbij alvast alle sponsoren hartelijk bedankt voor het beschikbaar stellen van de prijzen, anders was dit niet mogelijk. Er zijn echt mooie prijzen te winnen! De prijzen die niet worden opgehaald, die worden verloot onder de aanwezigen.
Marcel Borkus, bekend van de open tuindagen aan de Borculoseweg in Ruurlo en tuinontwerpster Joke Klein Tiessink uit Barchem zullen na de pauze aan de hand van foto’s een aantal tuinen bespreken en geven nog wat tuintips en aandachtspunten.

Het belooft, naast een leuke avond ook een leerzame avond te worden.
Iedereen met interesse voor het groeien en bloeien in de tuin is van harte welkom. Dus het is niet alleen voor de prijswinnaars of Groei & Bloei-leden.

Namens de Borculose tuinkeuringscommissie van
Groei en Bloei
Afdeling Berkelland
Albert Baarssen

Mocht u nog vragen hebben neem dan even contact op met Albert Baarssen 06-10899639

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook