Home » Borculo » Jeugd uit Borculo en Beltrum maakt kennis met sportverenigingen
Algemeen

10 oktober 2014

Jeugd uit Borculo en Beltrum maakt kennis met sportverenigingen

Jeugd uit Borculo en Beltrum maakt kennis met sportverenigingen

In de herfstvakantie kan er veel gesport worden in Berkelland. De Sport Federatie Berkelland (SFB) nodigt alle kinderen van gr 2 t/m 8 uit om voor €3,- kennis te maken met de lokale sportverenigingen. De jeugd wordt zo geholpen een goede sportkeuze maken en natuurlijk een lekker middagje te sporten. De jeugd uit Borculo kan tijdens Kies je sport Borculo op maandagmiddag 20 oktober kennismaken met de voetbal, badminton, volleybal, gymnastiek en klootschieten in en om sportaccommodatie ’t Timpke en op sportpark De Wildbaan. Op donderdag 23 okt. is Jeugd in Actie Beltrum voor alle jeugd uit Beltrum op Sportpark De Sonders. Er kan kennis worden gemaakt met handbal, touwtrekken, voetbal, tennis, survival, volleybal en gymnastiek. Heb je interesse, geef je dan snel op bij de SFB. Stuur een mail naar john@sportfederatieberkelland.nl of bel naar 0545-476727. Kijk voor meer informatie op www.sportfederatieberkelland.nl.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com