Home » Sport » HCR Prinsen vierde na winst op Ripa Recycling
Sport

3 november 2014

HCR Prinsen vierde na winst op Ripa Recycling

HCR Prinsen vierde na winst op Ripa Recycling

De driebandenspelers van HCR Prinsen hebben zondagmiddag in eigen huis een verdiende 5-3 overwinning op Ripa Recycling uit Sas van Gent behaald.

Na de eerste twee partijen keek men nog tegen een 1-3 achterstand, maar door overwinningen in het tweede deel van de wedstrijd van Christian Rudolph en Anno de Kleine trok het team toch aan het langste eind.

In een gelijkopgaande partij behaalde Markus Galla tegen Jens van Dam het eerste punt binnen. Galla ging na 54 beurten wel als eerste uit, maar in de nabeurt maakte Van Dam de benodigde carambole voor de remise. Op de andere tafel speelde zich een marathon partij af tussen Dave van Geel en Dion Bergmans. Bij de stand 49-47 ging Bergmans in de zeventigste beurt als eerste uit, maar helaas voor het thuispubliek kon Van Geel de nabeurt niet verzilveren.
In het tweede deel kwam Christian Rudolph tegen Francis Forton maar moeilijk opgang, maar daarna ging het steeds beter lopen bij de Duitser en won hij afgetekend en verdiend met 50-27 in 28 beurten. Op de andere tafel liep Anno de Kleine vanaf het begin tegen Ronnie Daniëls achter de feiten aan. Bij de stand 27-38 kwam echter de kanteling in de partij toen de Helmonder een serie van 13 caramboles plaatste. Daniëls sputterde nog wel wat tegen, maar met 50-44 in 33 beurten was niet alleen de partij winst binnen maar ook de twee wedstrijdpunten.

HCR Prinsen staat nu op de vierde plaats met zeven punten uit zes wedstrijden twee minder dan de nummer drie, Biljartcafé Jorissen uit Den haag, de tegenstander van volgende week. De Haarlose formatie heeft overigens ook een wedstrijd minder gespeeld.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook