Sport

3 november 2014

Verlies en winst topteam Berkelland

Verlies en winst topteam Berkelland

Aan de twee wedstrijden die het Topteam Berkelland tegen Dibo-The City in Deventer speelde, heeft het team van Hans Klok, dat zich gesteund zag door vele meegereisde supporters, “het leek wel een thuiswedstrijd”, twee punten overgehouden.

In de eerste wedstrijd verloren de beide kader spelers, Hans Klok en Marek Faus, hun partijen. Klok moest in het 47/2 de eer na acht beurten laten aan René Luijsterburg, 200-130, en Faus kwam tegen Dennis Timmers in het 71/2 twee caramboles te kort ondanks een serie van 114 caramboles in de voorlaatste achtste beurt. De enige overwinning kwam op naam van de Fransman Alain Remond die Dave Christiani met 84-100 in 12 beurten versloeg.

In de tweede wedstrijd waren de rollen omgedraaid. Klok won overtuigend in acht beurten, 71-200, en Faus nam duidelijk revanche door een 68-150 zege in zes beurten.

Remond kwam na 12 beurten tegen Christiani drie caramboles te kort voor zijn tweede overwinning. Opmerkelijk was hier dat Christiani in de tweede beurt de verkeerde bal nam. De Fransman, die de arbiter op deze fout attendeerde, maakte daar gebruik van met een serie van 64 caramboles.

“Het waren twee moeilijke wedstrijden, maar ik heb er toch een goed en positief gevoel aan overgehouden”aldus Hans Klok na afloop.

Topteam Berkelland staat nu op de derde plaats met één punt minder dan A.E.J./Etikon en drie minder dan koploper A1 biljarts/de Veemarkt.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook