Home » Algemeen » Rode Kruis Berkelland stunt met nieuwe opleiding Eerste Hulp
Algemeen

3 november 2014

Rode Kruis Berkelland stunt met nieuwe opleiding Eerste Hulp

Rode Kruis Berkelland stunt met nieuwe opleiding Eerste Hulp

Eén van de doelen van Rode Kruis Berkelland is om haar opleidingen toegankelijk te maken voor iedereen in de gemeente. Mede dankzij de succesvolle collecte van afgelopen juni, komt Rode kruis Berkelland nu met een speciale actie. Op 12 november start de opleiding Uitgebreide Eerste Hulp. Rode Kruis Berkelland biedt deze opleiding aan voor slechts € 50. De opleiding bestaat uit een aantal modules en zal tot de kerst duren. De opleiding Uitgebreide Eerste Hulp is gelijkwaardig aan het Oranje Kruis diploma.

Reanimatie en AED is één van de modules van de opleiding. Deze module kun je ook los volgen en biedt Rode Kruis Berkelland nu aan voor de speciale prijs van € 15.
De module Reanimatie en AED staat gepland voor 12 en 19 november. De opleiding en de eerste module worden gegeven van 19.30 – 22.00 uur in het Rode Kruis gebouw aan de Haarloseweg in Borculo.

Wil je je opgeven voor de opleiding Uitgebreide Eerste Hulp of de module Reanimatie en AED of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Margreet Afman, m.afman@rodekruisberkelland.nl, tel. 0545-274580 of kijk op de site www.rodekruis.nl/berkelland

Advertentie:

Booking.com

Lees ook