Algemeen

4 november 2014

Wethouder geeft officieel startsein nieuwbouw de Koppel

Wethouder geeft officieel startsein nieuwbouw de Koppel

Op 4 november is het officiële startsein voor de bouw van 30 woningen in de wijk De Koppel in Borculo gegeven. Niet zomaar een stap. Projectleider Roy Meurs van Prowonen: “Het is een nieuwe fase in een prachtig project. Samen met de aannemer en bewoners hebben we al zoveel in de Koppel voor elkaar gekregen. Als je er nu door heen rijdt is het een compleet vernieuwde wijk.”

Onder toeziend oog van de betrokken partijen en nieuwe bewoners zorgde wethouder Hoytink van de gemeente Berkelland ervoor dat met de kraan een bord omhoog werd getild. Op het bord was een grote Facebook-duim te zien met ‘Like’. Hiermee werd niet alleen de aftrap van het bouwproject gegeven maar ook de lancering van de Facebookpagina omtrent het project. Bewoners, omwonenden en andere geïnteresseerden kunnen hier zien hoe het project vordert en wat ervaringen zijn van de bewoners. Samen met uitvoerder Han Raanhuis van Aannemersbedrijf Kormelink werd de kraan bediend.

Aan de Pr. Irenestraat en Pr. Margrietstraat is Aannemersbedrijf Kormelink in opdracht van ProWonen gestart met de nieuwbouw van 8 2-1 kap woningen bouwen en 22 gezinswoningen. Naar verwachting is de bouw rond oktober 2015 gereed.

Speciaal voor de nieuwbouw aan de Prinses Margrietstraat en Prinses Irenestraat is er een Facebook pagina opgezet. Naast de reguliere informatiestroom is dit een snelle manier om bewoners te informeren over de vorderingen op de bouw. Ook is het een perfecte manier voor ontmoeting van de nieuwe bewoners. De link naar de Facebookpagina: https://www.facebook.com/buurt.prirenestraatprmargrietstraat

Advertentie:

Booking.com

Lees ook