Home » Algemeen » Aantal leden v.v. DEO groeit als kool en opent derde veld
Algemeen
Featured

10 november 2014

Aantal leden v.v. DEO groeit als kool en opent derde veld

Aantal leden v.v. DEO groeit als kool en opent derde veld

Medio dit jaar vertelde toenmalig voorzitter Ronald Schutte al, dat voetbalvereniging DEO “groeit als kool”. In enkele jaren tijd is namelijk het aantal jeugdleden ruim verdubbeld. Een mooie ontwikkeling, maar ook een die allerlei luxeproblemen met zich meebrengt. Nadat in de winterstop van 2013/2014 al een 6e kleedkamer is gerealiseerd, is in de zomer gestart met het project Veld 3.0. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om het weiland van buurman Klumper te transformeren in een extra derde speelveld. En het resultaat mag er zijn!

Zaterdag 8 november heeft de feestelijke opening van dit nieuwe voetbalveld plaatsgevonden. Mevrouw Klumper, Rudy Tackenkamp en Han Ribbers jr. (het 200(e) jeugdlid) hebben de officiële opening verricht. Dit gebeurde onder toeziend oog van vele belangstellenden onder zonnige omstandigheden.

Daarna was het de beurt aan de toekomst van DEO. De mini- en kabouterpups speelden op het nieuwe veld hun allereerste wedstrijd tegen de jongste leden van voetbalvereniging Ruurlo en Geesteren in een onderling 4 x 4-toernooi. De Dijkhoekse vereniging beschikt momenteel maar liefst over 26 mini- en kabouterpups. Het was samen met de voetballertjes uit Ruurlo en Geesteren een mooie vuurdoop voor het nieuwe voetbalveld.

(1.) Opening 3(e) veld v.v. D.E.O. (8-11-2014)

(2.) Opening 3(e) veld v.v. D.E.O. (8-11-2014)

Advertentie:

Booking.com

Lees ook