Algemeen

14 november 2014

De Kerstshow van Groei & Bloei

De Kerstshow van Groei & Bloei

Het is een niet meer weg te denken traditie: de jaarlijkse Kerstshow van Groei&Bloei afdeling Berkelland/Haaksbergen. Op donderdag 27 november om 19.30 uur is het zover. Dit jaar wordt de avond verzorgd door Carine Broekhuis en Judith Bloo van GroenRijk uit Haaksbergen. De twee bloemstylistes zullen in totaal 15 bloemstukken van begin tot eind opbouwen. Aan het eind van de avond worden vijf arrangementen verloot onder de aanwezige toeschouwers.

Inspiratie is het toverwoord
Het maakt niet uit of u een ervaren bloemschikker bent of niet: alleen met voldoende inspiratie maakt u zelf een mooie schikking of een stuk. En inspiratie kunt u ruimschoots opdoen tijdens de Kerstshow. De succesvolle en ervaren bloemstylistes – Carine Broekhuis en Judith Bloo van GroenRijk Haaksbergen – kleuren de avond met hun creativiteit. Natuurlijk draait het ook nu weer niet alleen om inspiratie en schoonheid: het leerzame aspect wordt niet vergeten. Doordat de stukken van begin tot eind worden opgebouwd, ziet u precies welke technieken en materialen ervoor nodig zijn. Er is ook ruimte voor interactie met het publiek. Er wordt voornamelijk gewerkt met natuurlijke materialen. De stijl van de stylistes is breed en eigentijds, van nu! De arrangementen zullen van heel minimalistisch tot rijkelijk zijn. De show bevat veel variatie, informatie, trends en technieken,
Ga het zelf beleven tijdens de Kerstshow op 27 november!

Tevens biedt GroenRijk de door de stylistes gebruikte materialen te koop aan.

De Kerstshow
De Kerstshow vindt plaats op de avond van donderdag 27 november in Hotel-Cafe-Restaurant Prinsen, Eibergseweg 13 in Haarlo. De show begint om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur.
De toegang bedraagt € 6,– voor niet-leden. Voor leden (op vertoon van Groei & Bloei-pas) is de toegang € 5,–. Te voldoen aan de zaal.

Verloting
Het toegangsbewijs tot de Kerstshow is een lot waarmee de bezoeker meedingt naar een van vijf mooie en bijzondere bloemstukken van de stylistes. Daarnaast worden er bloemstukken verloot, gemaakt door de dames van de bloemschikcommissie van Groei en Bloei, afdeling Berkelland/Haaksbergen e.o.

Informatie over bloemschikken of Groei&Bloei
Voor meer informatie over Groei & Bloei – een tijdschrift en vereniging voor tuiniers – èn over de bloemschikactiviteiten van de vereniging kunt u terecht bij: Ada Willemsteijn, tel 053-5741173. Of via de websites www.berkelland.groei.nl en www.groei.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook