Algemeen
Sport

14 november 2014

Kampioenen Scholenbadminton in Borculo 2014

Kampioenen Scholenbadminton in Borculo 2014

Afgelopen zaterdag 08 november heeft b.c. Babo het jaarlijkse badmintontoernooi voor de basisscholen uit Borculo gehouden.

Dit jaar hebben 19 dubbels bij de jongens en de meiden gestreden om de titel “beste badmintonschool van Borculo”.
Het was een zeer geslaagde middag met veel belangstelling een aanmoediging van ouders en familieleden van de kinderen en onderwijzers van de scholen.

Nadat elk dubbel 9 wedstrijden gespeeld had van 12 minuten konden de rekenmeesters aan het werk.
Bij de jongens was de uitslag redelijk snel bekend, daar was het team van Kiezel en Kei 3 in de finale de sterkste en daarmee kampioen bij de jongens van Borculo 2014. Op de tweede plaats gevolgd door team Heuvel 1 en op de derde plaats Noord 5, die in de strijd om het brons won van Noord 4.

Bij de meisjes was het evenwel heel erg spannend. Er waren 2 dubbels van school Noord die in de finale erg aan elkaar waren gewaagd. Met nog 1 minuut te spelen was de stand nog gelijk. Uiteindelijk won Noord 2 het in de slotseconden van Noord 6.

In de strijd om het brons was het Wereldboom 1 die de derde plaats opeiste ten koste van Kiezel en Kei 2.
De organisatie was in handen van de Borculose badmintonvereniging Babo. Met ondersteuning van de plaatselijke EHBO en voldoende rackets/shuttles/tellers en gezellige muziek werd het een onvergetelijke middag.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook