Home » Algemeen » Luid het nieuwe jaar in bij Club Kerkemeijer
Algemeen

17 november 2014

Luid het nieuwe jaar in bij Club Kerkemeijer

Luid het nieuwe jaar in bij Club Kerkemeijer

Op 1 januari 2015 vind de 2e editie van ‘Club Kerkemeijer’ plaats. Ten opzichte van vorig jaar zullen de deuren dit jaar om 19.00uur geopend zijn. Het feest, met een leeftijdsgrens van 18 jaar, wordt muzikaal ondersteund door The Steaming Piano’s en Swinging Town. De zaal wordt net als vorig jaar exclusief aangekleed en voorzien van diverse loungesetjes. Tevens is er een cocktailbar aanwezig.

Kaarten zijn in de voorverkoop voor € 7,50 per kaart te verkrijgen bij Buitencentrum Kerkemeijer te Borculo. Aan de kassa is de prijs € 10,00, alles inclusief hapjes gedurende de avond. De dresscode voor deze avond is Feestelijk!
Houd tevens onze facebook pagina in de gaten voor meer informatie en start voorverkoop.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com