Home » Algemeen » Traditionele najaarsconcert De Eendracht op 29 november
Algemeen

17 november 2014

Traditionele najaarsconcert De Eendracht op 29 november

Traditionele najaarsconcert De Eendracht op 29 november

HAARLO – Zaterdag 29 november is weer tijd voor het traditionele najaarsconcert van muziekvereniging ‘De Eendracht’ uit Haarlo.

Aan het concert werken alle geledingen van onze vereniging mee. De jeugd in de vorm van het jeugdorkest, minirettes en majorettes. Het harmonieorkest speelt hoofdzakelijk werken met een ‘Engelse signatuur’. Bij de Engelse school is een prominente de rol weggelegd voor het koper en hoog hout, waarbij het hoge hout qua klank boven de trompetten zitten.De eigenlijke hoofdrol is weggelegd voor de malletband. Zijn gaan na de pauze een non-stop programma verzorgen onder de titel ‘De slagwerkgroep slaat door’.

Het concert wordt gehouden in H.C.R. Prinsen in Haarlo en begint om 20.00 uur, de toegang is gratis.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com