Home » Algemeen » Receptie touwtrekkers Heure na succesvol jaar
Algemeen

20 november 2014

Receptie touwtrekkers Heure na succesvol jaar

Receptie touwtrekkers Heure na succesvol jaar

Touwtrekvereniging Heure uit Borculo heeft een succesvol jaar achter de rug.
Bij de gewestelijke kampioenschappen haalde men twee keer goud in de 720kg. en de 640kg. B- klasse. Het Nederlands Kampioenschap werd afgesloten met een gouden en een zilveren plak, terwijl op het Wereldkampioenschap, dat in augustus werd gehouden in Madison, Amerika, de sterke mannen uit Borculo bij de clubteams brons wisten te winnen.

Als nationaal selectieteam stonden ze een dag later wederom op het podium voor een bronzen plak. Iedereen is van harte welkom op de receptie die TTV Heure houdt op vrijdag 28 november vanaf 20.00 uur bij Buitencentrum Kerkemeijer aan de Ruurloseweg in Borculo, om deze resultaten mee te vieren.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com