Home » Sport » HCR Prinsen ontvangt thuis de nummer vijf De Distel Biljarts
Sport

20 november 2014

HCR Prinsen ontvangt thuis de nummer vijf De Distel Biljarts

HCR Prinsen ontvangt thuis de nummer vijf De Distel Biljarts

Voor de driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen staat zondag de belangrijke thuiswedstrijd tegen De Distel Biljarts uit Roosendaal op het programma.

Zelf staat de formatie van captain Michel van Silfhout op een achtste plaats met zeven punten uit zeven wedstrijden, één punt minder dan de gasten van captain John Tijssens, die op plaats vijf staan. Hierbij moet wel bij worden aangetekend dat zij ook een wedstrijd meer hebben gespeeld.

Van Silfhout heeft zijn team ten opzichte van de verloren wedstrijd in Den Haag bij Biljartcafé Jorissen op één plaats gewijzigd. Op plaats één en twee komen dezelfde spelers naar de tafel, namelijk Anno de Kleine en Markus Galla, op plaats drie speelt deze zondag Dave van Geel niet maar wel de captain zelf en op plaats vier maakt Raymund Swertz zijn opwachting.

John Tijssens zag na de gewonnen wedstrijd thuis tegen Post Luchtkanalen geen aanleiding om zijn team te veranderen en komt samen met Sjef Philipoom, Gerwin Valentijn Hans van der Wurf zijn opwachting maken aan de Eibergseweg in Haarlo waar de eerste partijen om 13:00 uur beginnen.

Vrijdagavond speelt HCR Prinsen in Zevenbergen een bekerwedstrijd in de derde ronde tegen tweede divisionist Stolting Advocatuur.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com