Algemeen

23 november 2014

De feestdagen centraal op de open koffie ochtend Erve Zurel

De feestdagen centraal op de open koffie ochtend Erve Zurel

Dinsdag 2 december is er weer de maandelijkse open koffie ochtend bij Erve Zurel in Borculo.

Het doel van deze ochtenden is om vrouwen uit de regio met elkaar in contact te brengen, elkaar te leren kennen, kennis uit te wisselen en te inspireren.

Deze keer zal de ochtend in het teken staan van de komende feestdagen, “het geven en ontvangen”. Sommigen van ons kunnen heel veel geven en vinden het moeilijker om iets te ontvangen. Anderen kunnen heel gemakkelijk geven en ontvangen, wat maakt het verschil?

Men wordt uitgenodigd om een klein cadeau mee te brengen bv. een gedicht, een steen, een kaars, gewoon iets om weg te geven.

Na een kennismakings rondje, wordt onder het genot van een kop koffie/thee en iets lekker, alle meegebrachte cadeaus op tafel gelegd en daarna nodigen we iedereen uit om een pakje van tafel te nemen en dat weer weg te geven aan en van de andere aanwezigen.

Het is geen voorgeprogrammeerde ochtend, gewoon lekker en gezellig koffie drinken bij Erve Zurel en we laten gebeuren wat er zich aandient in een ongedwongen en gezellige sfeer.

“De openheid en warme sfeer, maakt dat ik elke maand vrij plan voor deze koffie ochtend. Het is echt heel gezellig en ik doe toch elke keer weer een hoop informatie op, over mijzelf maar ook door de onderwerpen die worden besproken. We leren ook veel van elkaar door naar elkaars verhalen te luisteren.” aldus een vaste gast.

Voor wie?
Voor alle vrouwen uit de regio

Dinsdag 2 december, 09.30 uur – 11.30 uur, Erve Zurel *Platvoetsdijk 9-11* 7271 NE Borculo email: nfo@ervezurel.nl

Kosten: Vrijwillige bijdrage voor de koffie/thee
www.ervezurel.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook