Home » Algemeen » Shirtsponsoring OVM Onderlinge Verzekeringen bij v.v. DEO
Algemeen
Sport
Voetbal

24 november 2014

Shirtsponsoring OVM Onderlinge Verzekeringen bij v.v. DEO

Shirtsponsoring OVM Onderlinge Verzekeringen bij v.v. DEO

Afgelopen zaterdag, 22 november, speelden de spelers van de F4- & F5-pupillen van v.v. D.E.O. voor het eerst in een shirt met de opdruk van hun nieuwe shirtsponsor: OVM Onderlinge Verzekeringen.

Namens OVM Onderlinge Verzekeringen, dat vestigingen heeft in Borculo en Winterswijk, nam de heer Noud Smit een bos bloemen in ontvangst en uiteraard mocht een foto met beide teams niet ontbreken.

Met deze shirtsponsoring prijkt nu op elk shirt van zowel de senioren, als de jeugdafdeling, het logo van een shirtsponsor en daar is v.v. D.E.O., richting alle sponsoren, dan ook heel blij mee.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com