Home » Algemeen » Na het succes van de “Passion for Kids” is er nu “Kerst for Kids”
Algemeen

27 november 2014

Na het succes van de “Passion for Kids” is er nu “Kerst for Kids”

Na het succes van de “Passion for Kids” is er nu “Kerst for Kids”

“Kerst for Kids” is een interactief evenement speciaal voor kinderen van de basisschool. Kinderen ervaren en beleven de sfeer van het Bijbelse Bethlehem op een markt waar van alles gebeurt. Er is volop ruimte om van alles te zien en te maken, om te zingen en het Kerstverhaal op een bijzondere manier te beleven. Alles voor en door kinderen.

Een bijzondere belevenis aan de vooravond van kerst voor het hele gezin. Opa’s en oma’s , vriendjes en vriendinnetjes, tantes en ooms, iedereen is welkom.
Eerst kun je meezingen met kerstliedjes in de grote kerk in Geesteren. Van daaruit loop je Bethlehem in. Op de markt van Bethlehem kun je kaarsjes maken, potjes kleien, een sieraad maken. Je kunt broodjes versieren, een kaarsenstandaard maken, je naam schrijven in het Grieks. Natuurlijk zijn de meeste marktkooplieden ook kinderen. En je wordt omringd door bewoners, muzikanten en echte dieren. Vuurkorven zullen de markt verlichten. En voor wie op weg is naar de stal in Bethlehem, een heraut wijst de weg.
Aan het einde wacht een leuke en verrassende kerstmusical, Kerst met Oom Nol… speciaal voor deze avond geschreven.

Waar: Op het kerkplein in Geesteren
Wanneer: 23 december, 18.15 – 20.30 uur.

Én, wil je ook helpen achter de kraampjes of meezingen in de musical,
meld je aan op kerstforkids@pkndewijngaard.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook