Algemeen

3 december 2014

Kerstconcert Amicitia & Popcorn

Kerstconcert Amicitia & Popcorn

Zaterdagavond 20 december 2014 geven Muziekvereniging Amicitia uit Geesteren en Pop- en musicalkoor Popcorn uit Lochem een kerstconcert in de Gereformeerde Kerk te Geesteren. Het concert begint om 20:00 uur en het belooft een mooi kerstoptreden te worden, waar zowel Amicitia als Popcorn hun eigen muziek laten horen, maar ook een paar prachtige nummers gezamenlijk ten gehore brengen.

Het betreft hier een unieke samenwerking tussen Muziekvereniging Amicitia en Popcorn Lochem. Amicitia is een vereniging met ongeveer 45 enthousiaste leden die wekelijks repeteren en dan met name oefenen voor de diverse concerten die zij jaarlijks geven.
Amicitia staat onder leiding van dirigent Gerben van Lochem.
Pop- en musicalkoor Popcorn telt zo’n 60 enthousiaste, zingende koorleden en zij staan onder leiding van Tom Grondman. Daarnaast wordt het koor begeleid door haar eigen vaste combo, dat bestaat uit een aantal fantastische muzikanten.

Deze twee muzikale groepen hebben de handen ineen geslagen en geven een uniek Kerstconcert. Kaarten voor volwassenen kosten € 5,00 en voor kinderen tot en met 12 jaar € 2,50 per kaart. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Café Baan en Supermarkt Geesink te Geesteren, Tabakswinkel ‘Tabak en wijn en zo’ in Borculo en bij Boekhandel Lovink te Lochem. Benieuwd naar dit concert? Kom dan kijken op 20 december in de Gereformeerde Kerk te Geesteren!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook