Home » Algemeen » HCR Prinsen ontvangt de nummer vier Pressplate-Machielsen.fa
Algemeen
Sport

4 december 2014

HCR Prinsen ontvangt de nummer vier Pressplate-Machielsen.fa

HCR Prinsen ontvangt de nummer vier Pressplate-Machielsen.fa

Na de twee verliespartijen in de uitwedstrijden bij Cafébiljart Jorissen en A1 Biljarts, staat er voor de driebandenspelers HCR Prinsen komende zondag de thuiswedstrijd tegen de nummer vier, Presplate-Machielsen.fa uit Zundert, op het programma.

De ploeg uit Haarlo van captain Michel van Silfhout staat op dit moment op een tiende plaats met zeven punten uit negen gespeelde wedstrijd, samen met vier overige teams, en de tegenstander van deze middag heeft uit evenveel wedstrijden vier matchpunten meer behaald. Het is zaak voor de thuisclub om minimaal één punt in eigen huis te houden, maar gemakkelijk zal het niet zijn tegen het kwartet dat bestaat uit de Belgen Roland Forthomme en Peter Ceulemans en de Nederlanders Barry van Beers en Raymon Groot.

HCR Prinsen komt met Anno de Kleine, Markus Galla, Dave van Geel en Michel van Silfhout aan de tafels. De eerste twee partijen aan de Eibergseweg beginnen om 13:00 uur.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com