Algemeen
Sport

7 december 2014

Spannend weekend voor jongens Schuurman BZC in Jong Oranje

Spannend weekend voor jongens Schuurman BZC in Jong Oranje

Afgelopen weekend tijdens een trainingsweekend in Zeist, zou duidelijk worden welke jongens er geselecteerd zouden worden voor de selectie van jongens Jong Oranje onder de 17, teneinde te gaan spelen voor de eerste Europese Olympische Spelen in Baku volgend jaar.

Na jarenlang trainen bij Jong Oranje is er nu een geweldig doel in zicht, waarvoor deze jongens met name de laatste drie maanden intensief getraind hebben. Vaak reisden ze twee keer in de week naar Zeist om daar onder leiding van jeugdbondscoach Nick Vroon te trainen.

En niet voor niks:
Tot de laatste 20 jongens behoren Joep Lankwarden en Roel Peterinck! De komende drie maanden gaan uitwijzen of ze tot de uiteindelijke selectie gaan behoren van de 13 jongens, die de voorrondes gaan spelen, met als uiteindelijke doel uiteraard plaatsing voor de Europese Olympische Spelen!

Steijn Lammers is daar al zeker van, hij behoort tot de eerste van 8 jongens die, mits ze gezond blijven van lijf en leden, zullen gaan spelen tijdens de voorrondes en hopelijk verder.

Hier gaat nog een trainingsweek naar Barcelona aan vooraf, die door alle Jong Oranje selecties en de Oranje mannen bezocht gaat worden. Kortom: er breken mooie maar drukke tijden aan voor de jongens. Laten we hopen dat deze drie jongens hun uiteindelijke doel gaan waarmaken, langs deze weg wensen we ze veel succes en we zullen ze blijven volgen.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook