Algemeen

11 december 2014

Zondagmiddagborrel voor 40+ homo- en bi-mannen.

Zondagmiddagborrel voor 40+ homo- en bi-mannen.

Een nieuw initiatief is geboren en de geboorte is goed verlopen. En de eerste keer in november was een succes, het was vol! We hebben zelfs enkele mensen moeten teleurstellen. De zondagmiddagborrel is voor de 40+ homo- en bi- mannen of voor diegene die zich bij de 40+ers thuis voelt.

De volgende ZondagMiddagBorrel zal plaatsvinden op zondagmiddag 18 januari . Inloop van 14.00 uur tot 18.00 uur op een unieke locatie in het buitengebied van Ruurlo, bij de “Heeren van Ruerle”, Hulshofweg 3, 7261 SL Ruurlo. www.ruerle.nl.

De bijdrage is €10,–. Daarvoor krijg je koffie/thee (2x) met gebak en 2 consumpties (fris, bier of wijn). De overige consumpties kunnen ter plekke worden afgerekend.

Voor deze zondagmiddagborrel moet je je wel van te voren opgeven. Aanmelden door middel van een mail met je naam, je telefoonnummer, woonplaats en het aantal deelnemers te sturen naar zmbplus@gmail.com Na de opgave per mail krijg je de nadere informatie over de betaling etc. De aanmelding geldt pas als ook de betaling binnen is. Aanmelden uiterlijk 10 januari.
Aanmelden kan niet bij de Heeren van Ruerle zelf.

Wij gaan er van uit dat ook deze keer een succes zal worden, daarom staat er een derde keer gepland voor eind maart, begin april. Als je je opgeeft voor 18 januari dan krijg je daarvoor vanzelf een uitnodiging, kun je 18 januari niet maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van een volgende keer geeft dat dan ook even door per mail.

Nog vragen, bel Gerard 06-30047398

De initiatiefnemers;
Gerard Wielakker, Doetinchem.
Rob Ansink, Winterswijk.
Wim Geurink, Ruurlo.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook