Home » Algemeen » Kerst- Knutsel- Diner Speeltuin de Koppel
Algemeen

11 december 2014

Kerst- Knutsel- Diner Speeltuin de Koppel

Kerst- Knutsel- Diner Speeltuin de Koppel

Speeltuin de Koppel organiseert 17 december haar tweede Kerst Knutsel Diner. Na het daverende succes van vorig jaar, wil de Koppel dit graag herhalen voor alle kinderen vanaf 4 jaar uit Borculo.

Het spektakel begint om 16.00. De kinderen gaan samen eerst knutselen om daarna te genieten van een verrassings- en toetjesbuffet. Om 19.00 kunt u uw kind weer ophalen.

U hoeft geen lid te zijn van de speeltuin om uw kind deel te laten nemen aan deze avond. Wel moet u uw kind opgeven. Dit kunt u doen door een email te sturen naar secretariaat@speeltuindekoppel.com. De kosten bedragen €2.50 voor leden en €5.00 voor niet-leden.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com