Home » Algemeen » Kaartverkoop Club Kerkemeijer gestart
Algemeen

13 december 2014

Kaartverkoop Club Kerkemeijer gestart

Kaartverkoop Club Kerkemeijer gestart

Op 1 januari 2015 vind de 2e editie van ‘Club Kerkemeijer’ plaats. De deuren zullen dit jaar om 19.00uur geopend zijn. De avond wordt muzikaal ondersteund door The Steaming Piano’s en Swinging Town. De zaal wordt net als vorig jaar exclusief aangekleed en voorzien van diverse loungesetjes. Tevens is er een cocktailbar aanwezig.
Kaarten zijn vanaf nu in de voorverkoop voor € 7,50 per kaart te verkrijgen bij Buitencentrum Kerkemeijer te Borculo. Aan de kassa is de prijs € 10,00 per persoon.

Dit alles is inclusief hapjes gedurende de avond. De dresscode voor deze avond is Feestelijk! Toegang alleen voor 18 jaar en ouder.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com