Home » Algemeen » Jong Gelre Borculo-Geesteren houdt op te bestaan
Algemeen
Geesteren

18 december 2014

Jong Gelre Borculo-Geesteren houdt op te bestaan

Jong Gelre Borculo-Geesteren houdt op te bestaan

Het doek valt voor Jong Gelre Borculo-Geesteren. ”Ondanks het mooie jubileumjaar 2013, waarin ons 100 jarig bestaan van de vereniging werd gevierd, is het niet mogelijk gebleken om de toekomst van de vereniging te waarborgen. Als laatste poging hebben we rond maart j.l. nog een oproep geplaatst in de lokale kranten voor nieuwe leden, bestuurders en commissieleden. Hierop hebben wij helaas geen nieuwe mensen mogen verwelkomen.” aldus Jong Gelre.

Door een tweetal extra ledenvergaderingen is besloten dat er een eind komt aan het bestaan van de vereniging per januari 2015. Hiermee komen ook de jaarlijkse oudijzeractie en de revue te vervallen. Een klein deel van de leden gaat zelfstandig verder als een wagenbouwgroep om ieder jaar mee te doen tijdens het septemberfeest te Borculo.

”Namens Jong Gelre Borculo-Geesteren willen we iedereen bedanken die, op welke manier dan ook, iets voor de vereniging heeft betekend. Ons archief wordt ondergebracht bij de Historische vereniging te Borculo. Hier bestaat de mogelijkheid om de foto’s en jaarboeken uit ons archief te bekijken.”

Heeft u nog vragen over Jong Gelre Borculo-Geesteren kunt u deze mailen naar jonggelrebg@hotmail.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook