Algemeen

19 december 2014

Na het succes van de “Passion for Kids” is er nu “Kerst for Kids”

Na het succes van de “Passion for Kids” is er nu “Kerst for Kids”

“Kerst for Kids” is een sfeervol en uniek evenement speciaal voor en door kinderen van de basisschool. Kinderen ervaren en beleven de sfeer van het Bijbelse Bethlehem op een markt waar van alles gebeurt. Er is volop ruimte om van alles te zien en te maken, om te zingen en het Kerstverhaal op een bijzondere manier te beleven.

Rondom de grote kerk in Geesteren wordt een Bijbels Bethlehem gecreëerd. In de kerk worden de bekende kerstliederen gezongen en vandaaruit geven herauten aan wat er allemaal te doen is in Bethlehem. Een markt vol mogelijkheden, want je kunt van alles zelf maken bij de verschillende kramen op de markt. Wil je zelf een kaarsenstandaard maken of een sieraad? Misschien wil je eens zien hoe jou naam in het Grieks geschreven wordt of wil je stof versieren met mooie patronen. Dat en nog veel meer is er mogelijk. Natuurlijk is er een herberg waar warme dranken worden geserveerd. En in alle kramen staan natuurlijk ook weer kinderen die alles regelen. Vuurkorven zullen zorgen voor warmte en verlichten de markt.

Een bijzondere en interactieve belevenis aan de vooravond van Kerst voor het hele gezin. Opa’s en oma’s , vriendjes en vriendinnetjes, tantes en ooms, iedereen is welkom.

Omringd door bewoners, muzikanten en echte dieren, voel je jezelf deel van het Kerstverhaal. En dan mag de stal van Bethlehem natuurlijk niet ontbreken. Deze is iets buiten het marktplein, maar met levende dieren en Jozef en Maria. De weg wordt gewezen door de heraut.

Aan het einde wacht een leuke en verrassende kerstmusical, Kerst met Oom Nol… speciaal voor deze avond geschreven, met liedjes uit onverwachte hoek. De kinderen zijn al enthousiast aan het oefenen.
Het wordt een bijzonder spektakel waar heel veel mensen en vooral kinderen plezier aan kunnen beleven.

Waar: Op het kerkplein in Geesteren
Wanneer: 23 december, 18.15 – 20.30 uur

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook