Algemeen

23 december 2014

Thema goede voornemens bij open koffie ochtend bij Erve Zurel

Thema goede voornemens bij open koffie ochtend bij Erve Zurel

Woensdag 7 januari is er weer de maandelijkse open koffie ochtend bij Erve Zurel in Borculo.

Het doel van deze ochtenden is om vrouwen uit de regio met elkaar in contact te brengen, elkaar te leren kennen, kennis uit te wisselen en te inspireren.

Deze keer zal de ochtend in het teken staan van het nieuwe jaar, “goede voornemens, nieuwe plannen”. Natuurlijk begint elke dag een nieuw jaar. Maar het begin van een nieuw tijd jaar is altijd gemakkelijker om goede voornemens of nieuwe plannen te maken. We gaan er deze ochtend uitgebreid over delen. “ Heb je voornemens?’ Hoe ga je dat aanpakken? Zijn je plannen dezelfde als vorig jaar? Wat is er toen gebeurd”? Wat is er nu anders? Misschien komt er niets van dit alles ter sprake.

Het is geen voorgeprogrammeerde ochtend, gewoon lekker en gezellig koffie drinken bij Erve Zurel en we laten gebeuren wat er zich aandient in een ongedwongen en gezellige sfeer.

Na een kennismakingsrondje, wordt onder het genot van een kop koffie/thee en iets lekker, geluisterd en gedeeld.

“De openheid en warme sfeer, maakt dat ik elke maand vrij plan voor deze koffie ochtend. Het is echt heel gezellig en ik doe toch elke keer weer een hoop informatie op, over mijzelf maar ook door de onderwerpen die worden besproken. We leren ook veel van elkaar door naar elkaars verhalen te luisteren. Ik kijk er elke keer naar uit” aldus een vaste gast.

Voor wie?
Voor alle vrouwen uit de regio

Woensdag 7 januari 2015, 09.30 uur – 11.30 uur, Erve Zurel *Platvoetsdijk 9-11* 7271 NE Borculo email: nfo@ervezurel.nl

Kosten: Vrijwillige bijdrage voor de koffie/thee
www.ervezurel.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook