Algemeen
Featured

1 januari 2015

Vernielingen tijdens Oud en Nieuw

Vernielingen tijdens Oud en Nieuw

BORCULO – In Borculo zijn tijdens de jaarwisseling op verschillende plekken vernielingen aangericht. Aan de Graaf Wichmanstraat is een Abri (bushokje) vernield. Ook zijn er volgens de politie vernielingen gepleegd aan de Graaf van Zutphenstraat. Op Facebook zijn verschillende meldingen van gestolen kentekenplaten van auto’s. Enkele zijn terug gevonden door de politie. Volgens berichten op Facebook zijn er ook vernielingen aangericht aan de Markerichter en de Van Raesfeltstraat.
Burgemeester van Berkelland, Joost van Oostrum, liet via Twitter weten dat hij niet begrijpt waarom mensen vernielingen aanbrengen.
Update: Politiebericht
Politie zoekt getuigen van vernielingen in Borculo
Borculo – In de nacht van woensdag 31 december op donderdag 1 januari werden op De Markerichter kentekenplaten van auto’s gesloopt en weg gegooid. Ook werden een lege brandblusser en een paar plantenbakken en een vogelvoederhuisje aangetroffen.
Bij een rondgang door de stad bleken er meer vernielingen te zijn gepleegd. Bij het Busplein lagen er fietsen op het dak van de fietsenstalling en bij een winkel aan de Stationsweg werd de brievenbus en regenpijpen vernield. Aan de Lichtenhorst werden fietsen omver gegooid.
Politie zoekt getuigen
De politie is op zoek naar getuigen van de vernielingen. Heeft u iets gezien/gehoord in de nacht van woensdag op donderdag of heeft u andere informatie die mogelijk tot de daders kan leiden? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000. Als u kentekenplaten in uw omgeving heeft aangetroffen, breng deze dan naar de politie. Heeft u schade maar heeft u deze nog niet gemeld bij de politie? Neem dan ook contact op.
(2015001419)
Vernielingen tijdens Oud en Nieuw Borculo
Vernielingen tijdens Oud en Nieuw Borculo 2015
Heeft u foto’s van vernielingen tijdens de jaarwisseling in Borculo? Deze kunt u sturen naar info@overborculo.nl

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook