Home » Algemeen » Thema-avond: Social Media, het instrument op zoek naar een baan!
Algemeen

3 januari 2015

Thema-avond: Social Media, het instrument op zoek naar een baan!

Thema-avond: Social Media, het instrument op zoek naar een baan!

Het vinden van een baan doe je tegenwoordig door zoveel mogelijk gebruik te maken van Social Media zoals Linkedln, Twitter, Facebook, maar ook zeker door gebruik te maken van je relaties, vrienden, kennissen, (oud-)collega’s en buren. Je kunt mensen aan jouw netwerk koppelen, en er zijn ook vacaturebanken, uitzendbureaus en internet die je kunt raadplegen.
Ben je benieuwd hoe je dit kan bewerkstelligen en heb je behoefte aan praktische tips? Re-integratieadviseur Barbara Reijrink is dagelijks bezig met en voor werkzoekenden. Speciaal voor mensen die meer willen weten over de mogelijkheden houdt WerkCaféBerkelland een thema avond over dit onderwerp. De bijeenkomst van WerkCafé Berkelland wordt op maandag 12 januari gehouden in De Boerderij, Hessenweg 2 in Neede. Inloop vanaf 19:30 uur. Start om 20:00 uur. Gratis toegang.
Meer informatie op www.werkcafeberkelland.nl

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com