Algemeen

3 januari 2015

Alzheimer Café in Borculo

Alzheimer Café in Borculo

De afdeling Achterhoek van Alzheimer Nederland organiseert elke tweede dinsdag van de maand een Alzheimer Café in de gemeente Borculo. Hieronder leest u meer informatie over plaats, tijdstip en het programma van deze maand.
Een Alzheimer Café is een belangrijke ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighoudt; over dementie en over mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. Dit gebeurt allemaal in een gemoedelijke sfeer. De toegang is altijd gratis evenals de koffie en de thee. Voor overige consumpties wordt een kleine bijdrage gevraagd.
Zie voor meer informatie de website: www.alzheimer-nederland.nl/achterhoek of bel met de alzheimertelefoon van de afdeling Achterhoek: 06-13514411
Het thema van de maand januari: Verschillende vormen van dementie.
Dr. Hartgerinck, geriater verbonden aan het SKB, komt deze avond om informatie geven over de verschillende vormen van dementie. De eerste verschijnselen, de diagnose en mogelijke erfelijkheid- en risicofactoren. Daarnaast willen we ook weten welke ontwikkelingen en behandelingen er zijn op het gebied van dementie.
Maar u kunt tijdens deze avond natuurlijk ook terecht met andere vragen of zaken die u bezighouden betreffende dementie. Er zijn ook leden van de werkgroep Alzheimer Café aanwezig, zij staan u graag te woord.
Alzheimer Café Borculo
Datum: dinsdag 13 januari 2015
Plaats: Grand café van het woonzorgcentrum Careaz J.W.Andriessen, Koppeldijk 40 in Borculo.
Tijdstip: Inloop en koffie vanaf 19.00. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Aanmelding vooraf is niet nodig.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook