Home » Algemeen » HCR Prinsen op bezoek bij koploper A.E.J./Dallinga
Algemeen
Sport

3 januari 2015

HCR Prinsen op bezoek bij koploper A.E.J./Dallinga

HCR Prinsen op bezoek bij koploper A.E.J./Dallinga

De driebandenspelers van HCR Prinsen wacht komende zondag 4 januari de zware uitwedstrijd in Sluiskil bij A.E.J./Dallinga. Na de gewonnen wedstrijd bij streekgenoot Holland Mineraal heeft het captainduo Dinand Prinsen/Michel van Silfhout het team op twee plaatsten gewijzigd. Niet van de partij zijn Christian Rudolph en Dave van Geel. De opstelling van het team is nu exact hetzelfde als in de eerste wedstrijd die thuis met 0-8 werd verloren, namelijk Anno de Kleine, Markus Galla, Michel van Silfhout en Raymund Swertz.
Of de tegenstander ook in de “droom”opstelling aan de tafel zal verschijnen is nog niet helemaal duidelijk. Jan Kikken kan in ieder geval een keuze maken uit Frédéric Caudron, die dinsdagavond het Internationaal toernooi in Zundert op zijn naam schreef door Eddy Leppens in de finale te verslaan, Dick Jaspers, Eddy Merckx en Jean Paul de Bruijn. Daarnaast heeft hij ook nog een paar goede reserves achter de hand.
De wedstrijd in Sluiskil begint zondag om 13:00 uur.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com