Algemeen
Sport

5 januari 2015

Sportuitslagen van de week (1)

Sportuitslagen van de week (1)
Paardensport

2 kringkampioenen bij Hamelandse ponyspringruiters
Afgelopen zondag tijdens de laatste springselectiewedstrijd in Vragender voor de pony’s heeft Roos Dekkers met haar pony Skydancer in het B springen een 3e prijs behaald. In dezelfde klasse werd Rosalie ter Woerds 5e met haar C pony Zenya B. Merle Brinke werd met haar D pony Scrabble 4e in de klasse B, en Camilla Benedict met haar D pony Il Divo 9e in het B springen en 4e in het L Lieke Walvoort behaalde met haar pony Soerabaja een 5e plek in het Z springen.
Dit was de laatste selectiewedstrijd springen en Rosalie ter Woerds en Lieke Walvoort zijn beide kringkampioen geworden en zij mogen door naar de Gelderse kampioenschappen. Al deze ruiters komen uit voor de Hamelandse ponyclub van Geesteren

Biljart

Ook HCR Prinsen kan geen vuist maken tegen A.E.J./Dallinga
De driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen hebben zondag eervol met 8-0 in Sluiskil van koploper A.E.J./Dallinga verloren. Met een teammoyenne van 1.103 aanvaardde het team van Michel van Silfhout de lange thuisreis. Alleen Markus Galla kon tegen Dick Jaspers geen potten breken. Hij verloor in 23 beurten met 50-16. Op de andere tafel bleef Raymund Swertz lang in het spoor van de plaatselijke favoriet Jean-Paul de Bruijn maar trok uiteindelijk na 43 beurten met 50-46 aan het kortste eind.
Ook in het tweede deel van de wedstrijd werden Anno de Kleine en Michel van Silfhout niet weggespeeld door de Belgen Frédéric Caudron en Eddy Merckx. De alleskunner Caudron won na 24 beurten met 50-32 en Merckx won na 26 beurten met 50-34. “Het puntverlies hadden we ingecalculeerd, maar het vertoonde spel geeft ons voldoende zelfvertrouwen voor de toekomst”, was de positieve reactie na afloop.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook