Algemeen
Sport
Voetbal

6 januari 2015

v.v.Reünie huldigt 4 jubilarissen, waaronder een uniek 80 jarig lidmaatschap

v.v.Reünie huldigt 4 jubilarissen, waaronder een uniek 80 jarig lidmaatschap

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van zondag 4 januari mocht voorzitter Thijs Bouwhuis 4 trouwe Reünieleden in het zonnetje zetten. Allereerst Eric Garretsen, hij was 25 jaar lid. Eric was jarenlang speler van het eerste elftal, maar door blessures heeft hij een stapje terug gedaan en voetbalt hij nu met veel plezier in het derde. Vijftig jaar lid was Hans Doppen, ook hij speelde in het verleden jarenlang in de hoofdmacht van Reünie. Beiden kregen een speldje.
Hierna riep Thijs nog twee jubilarissen naar voren: Wim Kerperien en Bets Bröcker, beiden zijn erelid.
Wim Kerperien werd gehuldigd vanwege zijn 75 jarig lidmaatschap en Thijs vertelde, dat Wim jarenlang bestuurslid is geweest en tot de dag van vandaag nog bij verschillende jeugdwedstrijden aanwezig is en dat hij ook de thuiswedstrijden van het eerste elftal nog steeds op de tribune zit. Wim ontving uit handen van Thijs een tinnen bord met inscriptie.
Daarna nog een echt bij Reünie nog nooit voorgekomen lidmaatschap: 80 jaar lid, werkelijk uniek! En dat was voor de bijna 92 jarige Bets Bröcker. In het verre verleden jarenlang in het eerste gevoetbald, hij was secretaris en jarenlang voorzitter. Weer of geen weer, elke thuiswedstrijd van Reünie 1, komt Bets samen met zijn vrouw met de auto uit Lochem om “zijn “Reünie aan te moedigen. Ook op de jaarvergadering en Reüniedag zal hij niet aan zich voorbij laten gaan. Hij ontving een vip arrangement voor een wedstrijd van FC.Twente.
nieuwjaarsreceptie 036

Advertentie:

Booking.com

Lees ook