Algemeen

6 januari 2015

Windkracht 6 bij Muziekvereniging Volharding

Windkracht 6 bij Muziekvereniging Volharding

Na al een aantal succesvolle jaren zal Muziekvereniging Volharding in februari 2015 opnieuw van start gaan met het Windkracht 6 project. De jeugd leert daarbij kennismaken met de verschillende instrumenten die je in een harmonieorkest vindt. Er wordt gezongen, gedanst, gemusiceerd, instrumenten uitgeprobeerd en vooral veel plezier gemaakt.
Het project dat Volharding Borculo gaat doen heeft nog een extraatje. De kinderen leren namelijk ook noten lezen en blokfluit spelen. Zo krijgen ze in korte tijd de beginselen van het muziek maken onder de knie. Als leuke afsluiting van dit project zal er in samenwerking met de harmonie van Volharding een concertje gegeven worden.
De lessen starten op dinsdag 3 februari 2015 en zullen iedere week gegeven worden van 15:30 uur tot 16:15 uur in het muziekgebouw van Volharding aan de Haarloseweg. De totale kosten hiervoor zijn € 100,- (inclusief blokfluit en lesboek + cd). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rosanne Sprick: rosannesprick@hotmail.com. U kunt uw aanmelding mailen naar het secretariaat van Volharding: info@volhardingborculo.nl. Opgave is mogelijk t/m 25 januari 2015.
Kijk voor meer informatie over Muziekvereniging Volharding ook op de website: www.volhardingborculo.nl

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook