Algemeen
Featured

15 januari 2015

Feestelijke opening Sensire Borculo

Feestelijke opening Sensire Borculo

Op 14 januari 2015 werd het nieuwe kantoor van Sensire Borculo officieel in gebruik genomen. Veel belangstellenden kwamen gedurende de ochtend en middag een kijkje nemen. Onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers was het een gezellig samenzijn tussen klanten, mantelzorgers, belangstellenden en zorgverleners. Buurman ‘Het Vierspan’ zorgde ervoor dat er voldoende glazen en kopjes waren.
Om 11 uur werd het pand officieel geopend door een klant van Sensire, mevrouw de Neef-Lubbers. Aansluitend was de bekendmaking van de winnaar van de prijsvraag op de Kerstmarkt van 13 december jl. te Geesteren. Thijs Rensink wist precies het aantal handschoenen in de glazen pot te raden, 37 stuks! Een heerlijke slagroomschnitt gesponsord door Bakkerij Nollen was de beloning.
Ook was er gelegenheid om vragen te stellen m.b.t. zorgverlening, alarmering en beeldzorg.
Al met al een gezellige en informatieve dag aan de Spoorstraat 13 te Borculo.
Meer informatie?
Voor vragen kan men contact opnemen met Kelly Bruggink, wijkverpleegkundige Sensire in Borculo, op telefoonnummer 06 – 10 24 64 96. Meer informatie over Sensire is te vinden op www.sensire.nl of telefonisch via 0900-88 56 (24 uur per dag bereikbaar).

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook