Home » Algemeen » Verdachte (17) vernielingen Oud en Nieuw opgepakt
Algemeen
Featured

16 januari 2015

Verdachte (17) vernielingen Oud en Nieuw opgepakt

Verdachte (17) vernielingen Oud en Nieuw opgepakt

BORCULO – In het onderzoek naar een groot aantal vernielingen in Borculo heeft de politie op vrijdag 16 januari een 17-jarige jongen uit Borculo aangehouden. De politie onderzoekt de rol van de aangehouden jongen bij de vernielingen.
Tijdens Oud & Nieuw werden er 42 aangiften gedaan van vernielingen en ook vorig weekend was het raak. Er werden meerdere ruitenwissers afgebroken, een bloempot en brievenbus werden gesloopt en zijn er 2 bushokjes vernield. Ook werd er bij het busstation met fietsen gegooid en bij een huis is kerstverlichting vernield. Meerdere aanhoudingen worden volgens de politie dan ook niet uitgesloten.
 

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com