Home » Algemeen » Borculose Kegel Combinatie naar Hoofdklasse
Algemeen
Sport

16 januari 2015

Borculose Kegel Combinatie naar Hoofdklasse

Borculose Kegel Combinatie naar Hoofdklasse

Ieder jaar na afloop van de competitie spelen de winnaars van elke klasse om het kampioenschap van district 2. Deze wedstrijd werd gehouden onder 5 kegelclubs.
Het beste team dames van de wedstrijden te Aalten wordt afgevaardigd naar de kampioenschappen OGK (Oost Gelders Kegelbond) voor clubteams in de klassen 1 op zaterdag 10 januari 2015 in Lochem. Hier is gestreden met de kampioenen uit district 1, 2 en 3. Waar de Borculose kegel combinatie als winnaar uit is gekomen met 2148 hout. 2eis geworden D.K.C.B. uit Brummen met 1998 hout en 3e kegelclub Hartgerinnen uit Doetinchem met 1938 hout. Dit betekend promotie naar de hoofdklasse voor kegelclub Borculose kegel combinatie.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com